U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Over Fockert Glasvezeltechniek

Historie
Toen Jan de Fockert in 1958 Fockert Electro B.V. oprichtte, kon hij niet vermoeden dat het elektrotechnisch bedrijf ruim een halve eeuw later zou zijn uitgegroeid tot een flinke onderneming met drie specialisaties.

Jan verzorgde, eerst alleen en later met een handjevol personeel, alle zaken op elektrotechnisch gebied in de wijde omgeving van Herwijnen. Toen in 1981 zijn zoon Peter in de zaak kwam, hebben zij samen het bedrijf verder uitgebouwd. Zo werd glasvezel in 1986, toen het nog in de kinderschoenen stond, een van de nieuwe specialisaties. Twaalf jaar lang werkten vader en zoon schouder aan schouder, daarna nam Peter het stokje geheel over.

Fockert vandaag de dag
Fockert Glasvezeltechniek is inmiddels een wereldwijde leverancier van maatwerkoplossingen voor datatransmissie via glasvezelnetwerken. We zijn gespecialiseerd op het gebied van levering, ontwerp, installatie en onderhoud. Dag in dag uit legt een hecht en energiek team van specialisten glasvezel en glasvezelnetwerken aan voor tal van opdrachtgevers. In binnen- en buitenland: van de Amsterdam ArenA tot en met de piramides van Gizeh in Egypte.

Glasvezel.nl
Glasvezel.nl is de webshop van Fockert Glasvezeltechniek. In onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment aan glasvezel gerelateerde producten aan. Wij leveren de producten wereldwijd, waarbij kwaliteit en maatwerk altijd voorop staan.

BackTop