U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Glasvezel patchkabels

Glasvezel.nl heeft een ruim assortiment standaard glasvezel patchkabels zowel voor de multimode vezel (62,5/125, 50/125) als de singlemode vezel (9/125). Leverbaar in diverse lengtes en voorzien van connectoren ST, SC en LC. Ook levert glasvezel.nl patchkabels geheel samengesteld naar uw specifieke wensen. Duplex en simplex patchkabels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Deze modellen verschillen in connector, lengte, kleur en dikte. Mocht uw kabel er niet tussen staan, of heeft u advies nodig, neemt u dan contact met ons op.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 381 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 381 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Fockert Glasvezeltechniek

Fockert Glasvezeltechniek is een wereldwijd leverancier van maatwerkoplossingen voor datatransmissie via glasvezeltechnieken. We zijn gespecialiseerd op het gebied van levering, ontwerp, installatie en onderhoud; zoals bijvoorbeeld glasvezel patchkabels. Iedere dag legt een hecht en energiek team van specialisten glasvezel en glasvezelnetwerken aan voor tal van opdrachtgevers.

In onze glasvezelwebshop bieden wij een uitgebreid assortiment aan glasvezel producten, zoals glasvezel patchkabels.


Glasvezel patchkabels van Fockert Glasvezeltechniek

Bent u op zoek naar glasvezel patchkabels, dan bent u bij Fockert Glasvezeltechniek aan het juiste adres! Glasvezel patchkabels zijn verkrijgbaar in diverse maten. Het assortiment van glasvezel patchkabels bestaat uit: multimode 62,5/125, multimode 50/125, multimode 50/125 OM3 en singlemode 9/125.


Keuze voor een glasvezel patchkabel

Heeft u hulp nodig bij de keuze voor een van de glasvezel patchkabel van Fockert Glasvezeltechniek? Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

BackTop