U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Glasvezel connectoren

Door het gebruik van glasvezel connectoren kunt u op een eenvoudige manier vezeluiteinden met elkaar verbinden. U kunt de glasvezel connectoren bijvoorbeeld vastlijmen of -lassen. Door de glasvezel connector op de juiste manier te bevestigen zorgt u ervoor dat de vezels van beide glasvezelkabels beschermd worden.

Over Fockert Glasvezeltechniek

Fockert Glasvezeltechniek is een wereldwijd leverancier van maatwerkoplossingen voor datatransmissie via glasvezeltechnieken. We zijn gespecialiseerd op het gebied van levering, ontwerp, installatie en onderhoud; zoals bijvoorbeeld glasvezel connectoren. Iedere dag legt een hecht en energiek team van specialisten glasvezel en glasvezelnetwerken aan voor tal van opdrachtgevers.

In onze glasvezelwebshop bieden wij een uitgebreid assortiment aan glasvezel producten, zoals glasvezel connectoren.

Glasvezel connectoren van Fockert Glasvezeltechniek

Bent u op zoek naar glasvezel connectoren, dan bent u bij Fockert Glasvezeltechniek aan het juiste adres! Glasvezel connectoren worden doorgaans gebruikt voor het verbinden van vezeluiteinden. Het assortiment van glasvezel connectoren bestaat onder andere uit: hotmeltconnectoren, HCF/PCF-connectoren, Lijmconnectoren, PCF-connectoren en POF-connectoren,

Keuze voor een glasvezel connector

Heeft u hulp nodig bij de keuze voor een glasvezel connector? U kunt uw vragen stellen bij ons team van specialisten. Zij voorzien u van adequaat advies als het gaat om glasvezel connectoren.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 45 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 45 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
0
BackTop