U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Leveringsvoorwaarden

1. Uw leverancier
De leverancier van de artikelen waarop deze voorwaarden betrekking hebben (hierna te noemen 'Glasvezel.nl') is Fockert Electro BV, gevestigd; Laaglandseweg 1, 4214 KD Vuren, The Netherlands.

2. Uw product
Onder Product wordt in deze voorwaarden verstaan; een artikel met bijbehorende verpakkingsmaterialen, eventuele handleiding(en) en overige bijgeleverde zaken.

3. Uw order
Bestellingen kunnen via de webshop van Glasvezel.nl worden geplaatst.

4. Overeenkomst
Onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Een overeenkomst komt pas tot stand op het moment van uitlevering of na onze schriftelijke bevestiging.

5. Prijs
De prijzen zijn exclusief BTW en eventuele andere heffingen (tenzij anders vermeld) en exclusief order- / verzendkosten. Order- / verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelhoeveelheid en –waarde. Deze worden voor u berekend wanneer u uw bestelling afrekent. De verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht van het pakket en onder de voorwaarde dat de maximale afmeting niet groter zal zijn dan 100x50x50cm. Derhalve kan het voorkomen dat de verzendkosten bij met name de zwaardere en grotere pakketten incorrect berekend worden. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

6. Betaling
U kunt betalen door middel van Ideal en creditcard. U betaalt altijd vooraf. Producten worden pas verzonden nadat de betaling is ontvangen.

7. Afleveradres
U bent verantwoordelijk voor de juiste aanduiding van het afleveradres.

8. Levertijd
Onder normale omstandigheden ontvangt u het bestelde binnen 5 werkdagen.

9. Afwijkingen
U ontvangt bericht wanneer de betaling niet wordt goedgekeurd of indien het product (tijdelijk) niet meer leverbaar is.

10. Retourzendingen
U kunt het product achteraf onder bepaalde voorwaarden terugsturen. U dient in die gevallen altijd vooraf contact op te nemen met Glasvezel.nl.

11. Informatie
Hoewel zorgvuldig op juistheid van de op de websites gepubliceerde informatie wordt toegezien, kan deze informatie onnauwkeurigheden of schrijffouten bevatten. Glasvezel.nl is hiervoor niet aansprakelijk.

12. Aansprakelijkheid
Glasvezel.nl is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door het product.

13. Privacy
Glasvezel.nl erkent het belang van uw privacy. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw order, tenzij u aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden van activiteiten van Glasvezel.nl. Alle informatie die u ons ter beschikking stelt, wordt met zorg behandeld en bewaard op beveiligde computersystemen. Toegang tot deze gegevens wordt zorgvuldig gecontroleerd.

14. Algemene voorwaarden
Van toepassing zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007  (ALIB  2007).
Is de opdrachtgever consument dan zijn van toepassing de  Algemene Voorwaarden voor installatiewerk voor Consumenten (AVIC).

Voor de Detailhandel zijn de Algemene Voorwaarden Elektrotechnische Detailhandel van toepassing.
Deze 3, door de UNETO vastgestelde voorwaarden, liggen bij ons ter inzage en zullen op uw verzoek onverwijld en kosteloos worden toegezonden. 

BackTop