U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Glasvezel

Glasvezel is een geavanceerde en hoogwaardige communicatietechnologie. Een glasvezelaansluiting bestaat uit een flinterdunne en ijzersterke glasdraad, waarmee licht wordt getransporteerd. Het zorgt ervoor dat data zich razendsnel en storingsvrij door de kabels kan verplaatsen. Ook onder extreme omstandigheden.

Via een glasvezelnetwerk kunnen tal van digitale diensten gelijktijdig en in zéér hoge kwaliteit worden aangeboden. Glasvezel is dan ook de nieuwe, duurzame standaard voor dataverkeer en inmiddels een noodzaak voor nagenoeg elk bedrijf.

Glasvezel van Fockert

Fockert Glasvezeltechniek is toonaangevend in deze specialistische wereld van glasvezel. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden glasvezeltoepassingen in gebouwen en complexen. Van een compleet glasvezelnetwerk voor multinationals tot maatoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Ons team beschikt over diepgaande kennis en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur. Hierdoor zijn we in staat verschillende technieken toe te passen, zoals: fusielassen en inblazen. Zowel voor singlemode als multimode. Om vervolgens te controleren of het traject voldoet aan de vooraf gestelde eisen, kunnen we OTDR- en dempingsmetingen uitvoeren. En zo een veilig en langdurig gebruik van glasvezel garanderen.

Glasvezelapparatuur

Naast ontwerpen, installeren en onderhouden, is Fockert ook specialist in het leveren van glasvezelapparatuur. In onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment producten aan, waaronder: pigtails, glasvezel kabels, glasvezel adaptors, dempers en glasvezel gereedschap.

Meer weten over glasvezel? Of bent u benieuwd wat Fockert Glasvezeltechniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

BackTop