U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Glasvezel reparatie en onderhoud

Fockert Glasvezeltechniek is toonaangevend in de wereld van glasvezel producten en glasvezelnetwerken. Wij voorzien multinationals van een compleet glasvezelnetwerk en bieden maatoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Wij helpen en adviseren u gedurende alle fases van uw glasvezelproject, zo ook de glasvezel reparatie en onderhoud

Glasvezel onderhoud plegen is belangrijk om de kwaliteit van de glasvezel zo hoog mogelijk te houden.
Indien u een contract afsluit om uw glasvezel product te onderhouden komt na het aanleggen jaarlijks een monteur langs om het traject nauwgezet te controleren en onderhouden. Maar ook als u geen glasvezel onderhoudscontract heeft, proberen wij u altijd en overal zo snel als mogelijk te helpen. 

Glasvezel reparatie

Mocht uw glasvezel product aan reparatie toe zijn, dan is Fockert Glasvezeltechniek óók uw partner. U kunt bij ons een contract afsluiten voor glasvezel reparaties. In de meeste gevallen wordt er (vanuit zowel binnen- als buitenland)  gebeld als er een storing aan het glasvezelproduct geconstateerd wordt. Wij doen er alles aan om het probleem dan zo snel mogelijk op te lossen, ook als u geen contract heeft.    

Glasvezel is een sterk en storingsvrij product. Toch kan u problemen ervaren met uw glasvezelnetwerk. Met ons professionele team, geavanceerde uitrusting en jarenlange expertise gaan wij het probleem voor u oplossen. Ook in het weekend of ’s avonds.
Wij opereren in diverse branches, waaronder: petrochemie, levensmiddelen en maritieme industrie, offshore en onshore. Bekijk onze lijst met onze glasvezel opdrachtgevers

Meer informatie over Glasvezel reparatie en onderhoud?

Wilt u meer informatie over glasvezel reparatie en onderhoud? Neemt u dan contact op met een van onze glasvezel adviseurs!

BackTop